Om KS Specialfoder ApS

KS Specialfoder I/S stiftedes af Svend Erik Iversen den 15. maj 2000 i samarbejde med broderen, Kaj. Baggrunden var en idé om at sælge specialfoder og specialprodukter til husdyr generelt.

Svend Eriks mangeårige ansættelse hos Løven Agro gav os grundlaget for at starte virksomheden. Salg af mineraler til kvæg blev hurtigt hovedproduktet i varesortimentet.

Virksomheden valgte efter en kortere periode at specialisere sig indenfor én niche i foderstofbranchen. Salg til økologiske mælkeproducenter blev det primære område. Specialisering netop på det felt, passer godt til ejernes opfattelse af den økologiske produktionsmetode.

I 2005 begyndte virksomheden salg af økologiske mælkeerstatninger til kalve, lam og gedekid. Virksomheden fik ene forhandlingen til at sælge det hollandske firma, Twilmij`s økologiske mælkeerstatninger i Danmark. Agenturet for salg af Zelmo økologiske mælkeerstatninger i Danmark har øget kendskabet til virksomheden i økologikredse. Vi er glade for at kunne tilbyde dette kvalitetsprodukt til de danske økologer.​

Den 1. juli 2007 blev virksomheden omdannet til et anpartsselskab. Virksomhedens vækst gjorde tidspunktet passende, uden at der herved skete ændringer i den daglige drift.

Produkter til økologiske landbrug er et kerneområde, som vi satser på at udbygge fremover.Vores mål for fremtiden er derfor at udvikle os indenfor økologisektoren, så den økologiske producent tilbydes et bredt produktsortiment, der dækker behovet for økologiske foder- og specialprodukter, som landmanden til en hver tid efterspørger.

Bestilling​

Bestilling af vores produkter kan ske via:​

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Eller ved at udfylde formularen herunder.​

Mineraler og mælkeerstatninger i hele paller leveres indenfor 14 dage efter bestilling, mens enkelte sække mælkeerstatning leveres fra dag til dag. På samtlige ordrer tilbyder vi en betalingsfrist på fakturadato + 20 dage. Ved betaling efter forfaldsdato beregnes et gebyr på 1% rente pr. påbegyndt måned.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​KS Specialfoder ApS

Vesterled 49, 6650 Brørup

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Persondatapolitik