Mineraler til kvæg/køer

Vi tilbyder et bredt sortiment af økologiske mineraler

Hos KS Specialfoder ApS tilbyder vi et bredt sortiment af økologiske mineraler til kvæg/køer. Vi holder selv til i Brørup, hvorfra vi forhandler vores produkter til landmænd i hele landet.

Vi tilbyder blandt andet følgende mineraler til kvæg og køer i vores sortiment: 

​Du kan med fordel klikke dig ind på hvert enkelt produkt og finde alle de relevante oplysninger om indhold samt eksempler på foderplaner.

Hvad koster mineraler til kvæg/køer?

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores mineraler til kvæg/køer, som dog varierer alt afhængigt af, hvilket produkt du ønsker at købe, og hvor stor en mængde du har brug for. Ønsker du en pris på et specifikt produkt, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop de økologiske mineraler til køer eller kvæg, som du har brug for.

Kontakt os og hør mere eller bestil et af vores produkter

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere information om vores sortiment af økologiske mineraler til kvæg/køer, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at foretage en bestilling. Vi leverer vores produkter til kunder i hele landet. 

Bestilling​

Bestilling af vores produkter kan ske via:​

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Eller ved at udfylde formularen herunder.​

Mineraler og mælkeerstatninger i hele paller leveres indenfor 14 dage efter bestilling, mens enkelte sække mælkeerstatning leveres fra dag til dag. På samtlige ordrer tilbyder vi en betalingsfrist på fakturadato + 20 dage. Ved betaling efter forfaldsdato beregnes et gebyr på 1% rente pr. påbegyndt måned.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​KS Specialfoder ApS

Vesterled 49, 6650 Brørup

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Persondatapolitik