Mælkeerstatning til kalve/lam forhandles

Økologisk mælkeerstatning til kalve/lam og andre dyr

Hos KS Specialfoder ApS tilbyder vi et bredt og velassorteret sortiment af økologisk mælkeerstatning til kalve/lam samt pattegrise og gedekid. Fra vores egen adresse i Brørup sender vi vores produkter ud til landmænd i hele landet, og vi sender naturligvis også gerne de produkter ud til dig, som du har behov for.

Vælg mellem et bredt sortiment

Når det kommer til mælkeerstatninger til henholdsvis kalve, lam, gedekig og pattegrise, dækker vores sortiment blandt andet over følgende fire produkter: 

​Du kan klikke på hvert af de fire produkter for at læse nærmere om det enkelte produkt eller for at downloade vores brochure.

Hvad koster mælkeerstatning til kalve?

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores økologiske mælkeerstatning til kalve/lam, og du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på lige netop din ordre. Vi udarbejder gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os for rådgivning eller bestilling

Vi står også klar med kompetent rådgivning og vejledning, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du er i tvivl om, hvilket produkt der vil være det rette for lige netop dig. Så kontakt os endelig, hvis du har brug for det. Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at foretage en bestilling gennem os. Vi leverer bestillinger ud til kunder i hele landet.

Bestilling​

Bestilling af vores produkter kan ske via:​

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Eller ved at udfylde formularen herunder.​

Mineraler og mælkeerstatninger i hele paller leveres indenfor 14 dage efter bestilling, mens enkelte sække mælkeerstatning leveres fra dag til dag. På samtlige ordrer tilbyder vi en betalingsfrist på fakturadato + 20 dage. Ved betaling efter forfaldsdato beregnes et gebyr på 1% rente pr. påbegyndt måned.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​KS Specialfoder ApS

Vesterled 49, 6650 Brørup

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Persondatapolitik