Produkter

​Økologi, kvæg- og mælkeproducenter er nøgleord hos KS Specialfoder ApS

Vi sælger specialfoder og specialprodukter til økologiske landbrug. Vi tilbyder kvalitetsprodukter fra førende producenter til anvendelse hos de økologiske landbrugsvirksomheder til absolut konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder et sortiment, som blandt andet omfatter:

Hovedområderne er salg af økologiske mælkeerstatninger og mineralblandinger til økologiske landmænd. Ved køb af hele paller leverer vi fragt frit på din gård i Jylland, på Fyn og Sjælland. Køb øvrige nødvendige produkter til din bedrift samtidig med mælkeerstatninger eller mineraler og få også dem leveret fragt frit. 

Du kan også uforbindende få et tilbud på en mineralblanding tilpasset dit foderbehov.

KS Specialfoder Aps markedsfører en række interessante produkter til forebyggelse af problemer omkring kælvning samt diarrémidler til kalve. 

Vi har valgt at markedsføre et bredt program af højkvalitetsprodukter. Det brede sortiment gør det muligt som kunde at samle indkøb et sted, og herved gøre indkøbet for vore kunder enklere og mere effektivt.

​Læg dine køb hos KS Specialfoder og udnyt fordelene

  • Kvalitetsprodukter
  • Fordelagtige priser
  • Planmæssig og betryggende levering​
  • Fragtfrit
  • Bestillingsmåde og tidspunkt, der passer dig bedst.

Bestilling​

Bestilling af vores produkter kan ske via:​

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Eller ved at udfylde formularen herunder.​

Mineraler og mælkeerstatninger i hele paller leveres indenfor 14 dage efter bestilling, mens enkelte sække mælkeerstatning leveres fra dag til dag. På samtlige ordrer tilbyder vi en betalingsfrist på fakturadato + 20 dage. Ved betaling efter forfaldsdato beregnes et gebyr på 1% rente pr. påbegyndt måned.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​KS Specialfoder ApS

Vesterled 49, 6650 Brørup

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Persondatapolitik