Yderligere prisfald

[01.12.2008]

Nu er prisen på Zelmo Blue Øko helt nede på 3,36 kr. pr. liter, altså på samme niveau som mælkeafregningsprisen fra mejeriet. Det er nu ikke længere prisen på økologisk mælke-erstatning, der skal afholde dig fra at bruge Zelmo Blue Øko.

Nyfødte kalve skal i de første 14 dage af mælkefodringsperioden drikke den skummetmælks baserede mælkeerstatning, Zelmo Blue Øko. Fra den 15 dag kan du vælge at bruge den valle baserede mælkeerstatning, Zelmo Kalv Øko, hvor prisen er helt nede på 3,05 kr. pr. liter.

Som økologisk mælkeproducent, kan du med de fordele der er ved at bruge Zelmo Blue Øko og Zelmo Kalv Øko straks gå i gang med at anvende produktet i din besætning.

Fordelene er bl.a. at undgå smittespredning gennem modermælken. Har man f.eks. en besætning, der er ramt af paratuberkulose, vil Zelmo Blue Øko og Zelmo Kalv Øko være det helt rigtige alternativ til modermælk.

Zelmo produkterne er kvalitetsprodukter, der indeholder vitaminer, mineraler og sporstoffer og let fordøjelige vegetabilske fedtstoffer.

Bestilling​

Bestilling af vores produkter kan ske via:​

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Eller ved at udfylde formularen herunder.​

Mineraler og mælkeerstatninger i hele paller leveres indenfor 14 dage efter bestilling, mens enkelte sække mælkeerstatning leveres fra dag til dag. På samtlige ordrer tilbyder vi en betalingsfrist på fakturadato + 20 dage. Ved betaling efter forfaldsdato beregnes et gebyr på 1% rente pr. påbegyndt måned.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​KS Specialfoder ApS

Vesterled 49, 6650 Brørup

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Persondatapolitik