VALOPASS og OPTI BOOST

[01.11.2019]

Valopass 1, Valopass 5 og Opti boost er det samme produkt med forskellige koncentrationer af essentielle olier.

Valopass kommer fra en innovativ formel sammensat af 100% naturligt ingredienser blandet i en matrix af vegetabilske olier.

Formålet med produkterne er at maksimere fodereffektiviteten og øge mælkeproduktion.

Afhængig af, om det er en foderfabrik eller en landmand der blander produktet i mixeren, kan kunden vælge den koncentration, der er mest praktisk.

Valopass 1 og 5 indeholder hovedsagelig økologiske essentielle olier samt økologisk solsikkeolie og økologisk rapsolie med bærestoffet, calciumcarbonat.

Opti Boost indeholder ølgær og økologiske essentielle olier samt økologisk solsikkeolie og økologisk rapsolie og magnesiumoxid og calciumcarbonat.

Valopass begunstiger bypass af energi og proteiner. Det betyder, at med Valopass vil en del af energi og protein fra TMR gå gennem vommen uden nedbrydning for at nå tarmen. I tarmen nedbrydes disse dele af energi og protein for at producere mere mælk.

Valopass virker på vombakterier (amylolytiske og proteolytiske). Bakterierne er kendt for at være involveret i nedbrydningen af protein- og energidelen af TMR. Valopass har en virkning på bakterier, der nedbryder protein i behersket omfang (protein -> peptid -> aminosyre -> N-NH3/NH4 (ammoniak). Valopass vil dræbe bakterier. Derfor er det vigtig at respektere doseringen for kun at slette den passende koncentration af disse bakterier, og ikke forstyrre vommens globale aktivitet.

Fremstillingsprocessen er en formulering af forholdet mellem familier med specifikke aromatiske forbindelser:

  • Phenoler
  • Monoterpenoler
  • Aldehyder

Disse er kemiske egenskaber ved de essentielle olier, der bruges i produkterne. Virkningen af phenoler, monoterpenoler og aldehyder tillader:

  • Hæmning af vom deaminering
  • Mere aminosyrer i vommen
  • Mindre ammoniak i vommen

Valopass bidrager ved indsatsen på bakterier i vommen til at mindske:

  • Ammoniakalsk nitrogen (kvælstof)
  • Metan

I modsætning hertil er der flere protein by-pass og mere energi by-pass, hvilket fører til en stigning i mælkeproduktionen fra en afbalanceret TMR.

Forsøg med Valopass har vist en gennemsnitlig forøgelse af mælkeproduktionen med 1,8 kg pr. ko pr. dag med samme mælkekvalitet.

Bestilling​

Bestilling af vores produkter kan ske via:​

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Eller ved at udfylde formularen herunder.​

Mineraler og mælkeerstatninger i hele paller leveres indenfor 14 dage efter bestilling, mens enkelte sække mælkeerstatning leveres fra dag til dag. På samtlige ordrer tilbyder vi en betalingsfrist på fakturadato + 20 dage. Ved betaling efter forfaldsdato beregnes et gebyr på 1% rente pr. påbegyndt måned.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​KS Specialfoder ApS

Vesterled 49, 6650 Brørup

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Persondatapolitik