Torskelevertran (Cod Liver Oil)

[19.02.2019]

Torskelevertran er en af ​​de mest effektive kilder til omega-3 fedtsyrer, især docosahexaensyre, der almindeligvis er kendt som DHA og EPA eller eicosapentaensyre eller flerumættede fedtsyrer, som ikke produceres af organismen og kun kommer fra fødevarer. Torskelevertran er også en glimrende kilde til A-vitamin og D-vitamin, som adskiller det fra andre fiskeolier

Omega 3 fedtsyrer. DHA og EPA spiller en vigtig rolle i kroppens celler. Torskelevertran bruges til at forbedre fertiliteten (dyrets frugtbarhed) og immunitet.

Torskelevertan er et flydende produkt, der kommer fra Island.

Torskelevertran indeholder naturlige vitaminer, nemlig vitaminerne A og D3 (en analyse af vitamin A og D3, som er foretaget på rå torskeleverolie før tilsætning af syntetiske vitaminer, viser 1.680.000 IE af A (i form af retinol og ikke palmitatform) og 51500 IE D3), men indholdet af naturlige A og D3 vitaminer kan ikke garanteres, da det afhænger af mange faktorer, da det er et naturligt produkt. Derfor tilsættes nogle vitaminer for at garantere et minimum vitaminniveau og tilsætning af E-vitamin, som ikke er naturligt inkluderet.

Torskelevertran bruges både i økologisk landbrug men også i konventionelle. Bruges som massivt energiindtag, fedtindtagelse den måned, der følger efter kælvning, hvor dyrene mister mest af vægten og hvor den energi, der skal bruges, er højest. Hjælp til fordøjelse og til genopladning af kroppen med naturlige vitaminer.

Sammenfattende: Torskelevertran er til energiindtag og naturlige vitaminer og har en signifikant virkning på fordøjelsen.

Torskelevertran gives ikke i drikkevand, men som topdressing oven på foderet, eller blandes i foderet i mixeren, TMR.

(Se indholdsspecifikation)

Problemløsere – kvæg, får og geder

Bestilling​

Bestilling af vores produkter kan ske via:​

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Eller ved at udfylde formularen herunder.​

Mineraler og mælkeerstatninger i hele paller leveres indenfor 14 dage efter bestilling, mens enkelte sække mælkeerstatning leveres fra dag til dag. På samtlige ordrer tilbyder vi en betalingsfrist på fakturadato + 20 dage. Ved betaling efter forfaldsdato beregnes et gebyr på 1% rente pr. påbegyndt måned.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​KS Specialfoder ApS

Vesterled 49, 6650 Brørup

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Persondatapolitik