Prisfald

[01.10.2008]

Stort prisfald på økologiske mælkeerstatninger betyder, at det ikke er prisen, der skal afholde mælkeproducenten fra at anvende Zelmo Blue Øko frem for koens egen mælk.

Betydeligt prisfald den 01.10.08 på:

  • Zelmo Blue Øko
  • Zelmo Yellow Øko
  • Zelmo Green Øko

En hel palle (1000 kg) koster i dag 2.400 kr. mindre end før den 1. oktober 2008.Det er et fald på 2,40 kr. pr. kg. Det betyder, at den gennemsnitlige pris pr. liter Zelmo Blue Øko mælkeerstatning til fodring af kalve i hele mælkefodringsperioden udgør 3,64 kr. Prisen for Zelmo mælkeerstatning er nu på et niveau som balancerer med mælkeafregningsprisen fra mejeriet. Når det samtidig tages i betragtning, at man ved brug af Zelmo Blue Øko mælkeerstatning mindsker risikoen for smitte af paratuberkulose, er argumentet allerede til stede, for anvendelsen af Zelmo Blue Øko til mælkefodring af økologiske kalve i malkekvægs-besætninger.

Bestilling​

Bestilling af vores produkter kan ske via:​

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Eller ved at udfylde formularen herunder.​

Mineraler og mælkeerstatninger i hele paller leveres indenfor 14 dage efter bestilling, mens enkelte sække mælkeerstatning leveres fra dag til dag. På samtlige ordrer tilbyder vi en betalingsfrist på fakturadato + 20 dage. Ved betaling efter forfaldsdato beregnes et gebyr på 1% rente pr. påbegyndt måned.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​KS Specialfoder ApS

Vesterled 49, 6650 Brørup

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Persondatapolitik