Naturlige E-vitaminer

[06.03.2011]

BioAlfaVita er et nyt diætisk tilskudsfoder med naturligt E-vitamin og organisk selen til økologiske kalve og malkekøer, som har et højt indhold af 100% d-alfa-tocopherol, der har den højeste bio-tilgængelighed i kroppen.

BioAlfaVita er udvundet af GMO-fri økologisk solsikkeolie, der har et højt indhold af naturligt E-vitamin.

BioAlfaVita indeholder organisk Selen.

BioAlfaVita kan tildeles både oven på foderet og via mælken, via en automatisk doseringspistol med tilhørende doseringsdunk.

Fås i enten 5 eller 20 liters dunk.

Naturligt E-vitamin udnyttes langt bedre end syntetisk E-vitamin. Når goldkoen tildeles E-vitamin i naturlig form, udskilles der ca. dobbelt så meget med mælken, som når der kun tildeles syntetisk E-vitamin. Kalve fødes næsten uden E-vitamin, derfor er det afgørende for deres sundhed, at de får tilført naturligt E-vitamin via mælken som et ekstra tilskud.
Den nyeste forskning anbefaler, at der tildeles goldkøerne 2000-2400 I.E. naturligt E-vitamin i de sidste 3 uger inden kælvning, i besætninger hvor man har problemer med køernes immunforsvar, mælkens celletal eller for mange dødfødte kalve.

Se produktbeskrivelse og dosering

Bestilling​

Bestilling af vores produkter kan ske via:​

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Eller ved at udfylde formularen herunder.​

Mineraler og mælkeerstatninger i hele paller leveres indenfor 14 dage efter bestilling, mens enkelte sække mælkeerstatning leveres fra dag til dag. På samtlige ordrer tilbyder vi en betalingsfrist på fakturadato + 20 dage. Ved betaling efter forfaldsdato beregnes et gebyr på 1% rente pr. påbegyndt måned.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​KS Specialfoder ApS

Vesterled 49, 6650 Brørup

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Persondatapolitik