Kæmpe prisfald

[08.04.2009]

Kæmpe prisfald på mælkeerstatningerne Zelmo Blue, Zelmo Green og Zelmo Yellow. Prisen for økologisk Zelmo- Blue, Green og Yellow (25 kg) er faldet med cirka 140 kr, hvilket svarer til et fald på 5,60 kr. pr. kg.

Det er en nedsættelse som virkelig kan mærkes for den økologiske landmand, som producerer kalve, lam eller geder. Hvis vi omregner prisen for Zelmo Blue Øko til en pris pr. liter oprørt mælkeerstatning giver det 2,61 kr. pr. liter. Med en mælkeafregningspris for økologisk mælk på 2,80 kr. er der nu virkelig penge at spare ved brug af mælkeerstatning.

KS Specialfoder Aps har solgt Zelmo Øko mælkeerstatninger siden 2005 og med dette kæmpe prisfald, som er til stor gavn for den trængte økonomi i landbruget, er vi igen nede på prisniveauet fra 2006.

Bestilling​

Bestilling af vores produkter kan ske via:​

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Eller ved at udfylde formularen herunder.​

Mineraler og mælkeerstatninger i hele paller leveres indenfor 14 dage efter bestilling, mens enkelte sække mælkeerstatning leveres fra dag til dag. På samtlige ordrer tilbyder vi en betalingsfrist på fakturadato + 20 dage. Ved betaling efter forfaldsdato beregnes et gebyr på 1% rente pr. påbegyndt måned.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​KS Specialfoder ApS

Vesterled 49, 6650 Brørup

Telefon: 75 38 25 10

E-mail: info@ks-specialfoder.dk

Persondatapolitik